Стало відомо про те, що лідер політичної сили «Батьківщина» Юлія Тимошенко вперше вийшла на зв'язок після звістки про коронавірус. В якому вона зараз стані.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вона написала, що кризовий стан вже минув, однак, про повне одужання говорити ще занадто рано. Вона тільки почала крок за кроком повертатися до нормального життя.

Майже два тижні боротьби з важкою хворобою міняють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи згодом... А...

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 2 september 2020

Цим постом вона хоче подякувати всім тим, хто її лікував, молився за здоров'я, і з першої хвилини просив про допомогу. Все це було важливо, і допомогло їй боротися з бідою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Іноді я думаю, що я багато в житті програла ... але зараз я зрозуміла, що це не так. Не так, тому що у мене є найцінніше, що може бути у щасливої людини — це ви, мої рідні, мої друзі, мої однодумці і мої опоненти, люди, які близькі мені по духу, з якими я знайома все життя, або з якими я не знайома зовсім, люди, які по-справжньому небайдужі мені і яким по-справжньому небайдужа моя доля» - додала Юлія Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "виховати універсальну рабсили"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також " Знай.ІА " писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь