За минулу добу, 31 серпня, більше ста мешканців Києва опинилися в лікарні з підозрою на запалення легенів і зараження коронавірусною інфекцією.

Про це йдеться в повідомленні столичного Центру екстреної медичної допомоги.

Всього за 24 години з підозрою на COVID-19 до лікарів звернулося 123 осіб. З них 113 шпиталізували, 110 поставили діагноз "пневмонія".

Відзначимо, що запалення легенів може бути одним із симптомів зараження коронавірусом. Ці випадки особливо підозрілі, якщо враховувати, що пневмонію "підхоплюють" в основному в холодну пору року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні зафіксовано 2088 нових випадків хвороби COVID-19.

1 вересня (станом на 9:00) в Україні 123 303 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 2605 летальних, 57 802 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 2088 нових випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо також, що Єгипет ввів нові правила для українських туристів: що потрібно мати при собі з 1 вересня.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", киян першими в Україні "посадять на голку", вакцина від китайського вірусу на підході.

Також портал " Знай.ua" писав про те, що карантин знову перемалював карту України: жовтий Київ, gомаранчевий Львів та червоні Чернівці