Стало відомо про те, що Маріїнський палац у столиці відкриють для відвідування вже з 4 вересня.

Таким чином, повідомляється, що зовсім скоро церемоніальна резиденція президента України, яка знаходиться в центрі столиці, стане доступною для всіх бажаючих. Про це повідомили на сайті Маріїнського палацу, а також у прес-службі офісу президента України.

Зовсім недавно вершилася реставрація будівлі, і тепер палац можна відвідати разом з екскурсійною групою, або ж самостійно.

Відвідати Маріїнський палац можна буде в п'ятницю, суботу та неділю з 10:00 до 17:00.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Для цього необхідно попередньо забронювати дату і час свого візиту на сайті m-palace.com.ua, а безпосередньо перед початком екскурсії залишиться тільки викупити квиток. Тривалість екскурсії - 45 хвилин.

Вартість квитка - 150 грн. Для пільгових категорій громадян - 75 грн. Безкоштовними екскурсії будуть для дітей до семи років.

Щочетверга проводитимуть екскурсії доя школярів. Його спеціально окремо виділили, щоб усі могли відвідати його. Для них передбачили спеціальну програму з урахуванням віку, класу, специфіки історичного періоду, який вони на даний момент вивчають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі дозволять роботу шкіл за кількох умов.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром ввели карантин через спалах небезпечної хвороби.

Також Знай.иа писав, що Михайло Лисенко розповів про проблему міських зливових каналізацій.