Стало відомо про те, як йдуть справи з коронавірусною інфекцією в одному з навчальних закладів міста Київ.

Таким чином, повідомляється, що в Національній академії внутрішніх справ є кілька підтверджених випадків коронавірусу, але, всі закривають на це очі.

Корпус університету знаходиться на Солом'янській площі , а студенти проживають в гуртожитку по вулиці Народного Ополчення, 9. Разом з ними живуть співробітники правоохоронних органів, у яких немає постійного місця проживання.

Курсантів близько 400 осіб: їм живуть вони на 3 і 5 поверхах.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На навчання студентам потрібно добиратися на громадському транспорті, або ж через площу пішки. Це близько двох кілометрів.

Станом на сьогоднішній день, 1 вересня, є 3 підтверджених випадки коронавірусу, і ще у 15 підозра. Багато хто в кімнаті намагається приховати кашель, або ж збити температуру.

За день величезна кількість людей проходить між кімнатами, тому, заразитися ймовірність дуже велика.

І ось, найбільша проблема в тому, що незважаючи на те, що з'являються нові випадки коронавірусної інфекції, керівництво закладу не закриває його на карантин.

Українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекція covid - 19 підтвердили вже понад 118 тисяч випадків зараження. За добу (31.08) зафіксували 2088 нових випадків. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 57 114 пацієнта. 2605 смертей, плюс 48 осіб за останню добу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі продовжують проводити дезінфекцію під'їздів житлових будинків від коронавірус COVID-19.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", 31 серпня, в Україні оновлено карантинні зони. "Червоний" рівень встановлено у 21 адміністративно-територіальній одиниці.

Також, " Знай.ІА " писав, що професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.