Як мінімум один навчальний заклад у Києві не повернеться до колишнього режиму роботи. У навчально-виховному комплексі №240 "Соціум" напередодні 1 вересня у вчительського колективу виявили коронавірусну інфекцію.

Як повідомляє прес-служба Департаменту освіти і науки, освітній процес проходитиме в режимі онлайн.

"31 серпня 2020 року до Департаменту освіти і науки надійшло повідомлення про підтвердження випадків захворювання коронавірусною інфекцією у двох педагогів НВК № 240 "Соціум", які перебували в контакті з 21 працівником школи. Ще в одного педагога-ознаки гострої респіраторної інфекції і підвищена температура", - заявили у відомстві.

Дистанційне навчання повноцінно розпочнеться з 2 вересня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що з 1 вересня в школах поновлюється навчання школярів. Поки що режим онлайн вводити не планують. Однак функціонувати навчальний заклад буде за новими правилами, школярам будуть міряти температуру, а у всіх приміщеннях обов'язково має бути антисептик.

У Міністерстві освіти і науки зазначили, щоб уникнути зростання захворюваності, 1 вересня ніяких лінійок не буде. Однак адміністраціям шкіл дозволили вигадати щось особливе в цей день для того, щоб у дітей було свято.

Нагадаємо, у дитячий сад доведеться ходити по-новому - під заборону потрапили навіть килими та іграшки.

Як повідомляв "Знай.uа", Ніцой дякували за виховання молодих вояк, як раптом прокричали: "Граната!"

Також "Знай.uа" писав про те, що люта "яжматір" накинулася на перукаря через зачіску до 1 вересня.