Стало відомо про те, що в столиці спіймали ще одну любительку легкої наживи. Спіймали на гарячому.

Таким чином, повідомляється, що в підземному переході на Деміївці, небайдужі кияни затримали чергову дамочку, яка краде у ні в чому невинних городян.

Обережно! Нецензурна лайка! У підземному переході на Деміївці небайдужі громадяни затримали чергову брудну мадаму прямо...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 31 augustus 2020

Цього разу її вдалося зловити прямо під час крадіжки. Вона намагалася втекти і вибратися, і тому довелося покласти її на підлогу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місце відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів, які повинні будуть з нею розібратися.

Однак, як показує практика, найімовірніше жінці за такий вчинок нічого не буде, і її знову відпустять. Все це через проломі з чинним законодавством.

Нагадаємо про випадок, який стався у Львові. Нахабна злодійка обібрала іноземку зі зламаною рукою.

Так, стало відомо, що у Львові, в п'ятницю 21 серпня, близько 12: 00., 36-річна іноземка повідомила патрульним, що група осіб викрала у неї гаманець з документами та банківськими картками.

Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати групу з 5 жінок, які відповідали опису. Патрульні знайшли відео моменту крадіжки, на якому видно як одна зі згаданих жінок незаконно заволоділа гаманцем. Зловмисниця зізналася у скоєному та повідомила, що на вулиці банківській викинула гаманець з картками та документами потерпілої.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.иа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.иа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.