Стало відомо про те, що у вівторок, 1 вересня, під Кабінетом Міністрів влаштували мітинг проти виконуючого обов'язки міністра освіти Сергія Шкарлета. Чим він не догодив українцям.

Таким чином, повідомляється, що акцію спеціально приурочили до початку навчального року. Студента вищих навчальних закладів та депутати від політичної сили "Голос" далі продовжують нагадувати про плагіат у наукових роботах міністра.

Нардеп від "Голосу" Інна Совсун розкритикувала Шкарлета за те, що він не подбав про забезпечення шкіл засобами захисту від коронавірусу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами Совсун, 2 місяці тому на її питання про додаткове фінансування шкіл у зв'язку з епідемією, Шкарлет відповів, що грошей немає і порадив Совсун самій звернутися до Мінфіну з проханням про виділення фінансування.

Людей на мітингу стає все більше, і коли вони всі розійдуться - поки що немає ніякої інформації.

Раніше портал " Знай.ІА " писав, що Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "спочатку боліло горло"

Також раніше портал " Знай.ІА " писав, що Ольга Фреймут захворіла Covid-19-як почувається зірка

Також портал " Знай.ІА " писав, що Молода Лікарка з Чернівців підчепила Китайський вірус вдруге: "не думала, що таке можливо"