Стало відомо про те, що в столиці зник чоловік 1940 року народження. Допоможіть його знайти.

Таким чином, повідомляється, що Скороход Володимир Федорович зник у неділю, 30 Серпня. Йому зараз 80 років, і не так давно він пережив інсульт. Тому рідні переживають за нього ще сильніше.

Внимание! #Розыск! Пропал Скороход Владимир Фёдорович, 1940 года рождения. Человек только после инсульта. Пропал 30...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 31 augustus 2020

Рано вранці він покинув будинок за адресою Тичини, 13, і так і не повернувся туди.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В останні раз його бачили поруч з кінотеатром»Старт". Був одягнений у світло-жовту теніску, чорну кепку, а також сині штани.

067 321 44 69 Олександра, 0974953303 В'ячеслав. Допоможіть рідним відшукати його.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області, в населеному пункті Василівка, правоохоронці виявили на вокзалі трирічного малюка, який прогулювався без батьків. Про це розповіли в місцевій поліції охорони.

Про те, що маленька дитина гуляє по вокзалу без дорослих, поліції повідомили свідки. Прибувши за викликом, поліцейські виявили малюка, якого до себе в кабінет забрав черговий по вокзалу. Дитина не могла розповісти, ні як його звуть, ні де він живе.

Відшукавши батьків, правоохоронці повідомили їм про виявлення їхнього сина. Батьки розповіли, що малюк грав у дворі, а потім кудись зник. При цьому пропажі сина вони навіть не помітили.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що на Тернопільщині поліція розшукує хлопця у білій футболці: зник разом з " Жигулями"

Також портал "Знай.иа" писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "дитина зникла!"

Також " Знай.ІА " писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок.

Крім того, додамо, що в Івано-Франківській області зникла 12-річна дитина. Поїхав кататися на велосипеді і безслідно зник.