Стало відомо про те, що в Києві закрили одну зі шкіл. Діти не встигли сходити навіть на перше вересня.

Таким чином, повідомляється, що двоє викладачів отримали позитивний тест на коронавірус. І тепер, через такий спалах хвороби, навчальний процес для учнів Київського навчально-виховного комплексу "соціум" розпочнеться в дистанційному режимі.

Про це повідомили в понеділок, 31 серпня в Департаменті освіти і науки КМДА.

Відповідне рішення було прийнято після того, як викладачі отримали тест з позитивним результатом. Вони були в контакті з 21 співробітником школи, тобто, в зоні ризику опинився кожен з ні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ще в одного педагога-ознаки гострої респіраторної інфекції та підвищена температура", - зазначили в Департаменті, додавши, що День Знань планується у форматі онлайн класних годин.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що з 1 вересня в школах поновлюється навчання учнів. Поки що режим онлайн вводити не планують. Однак функціонувати навчальний заклад буде за новими правилами, школярам будуть міряти температуру, а всі приміщення зобов'язані будуть мати антисептик.

У Міністерстві освіти і науки зазначили, щоб уникнути зростання захворюваності, 1 вересня ніяких лінійок не буде. Однак адміністраціям шкіл дозволили придумати щось особливе в цей день для того, щоб у дітей було свято.

Нагадавши, у дитячий сад доведеться ходити по-новому-під заборону потрапили навіть килими та іграшки.

Як повідомляв Знай. ua, Ніцой дякували за виховання молодих вояк, як раптом прокричали.

Також Знай. ua писав, що люта "яжемать" накинулася на перукаря через зачіску до 1 вересня.