У Київській області затримали чоловіка, який викрав два дні тому 4-річну дівчинку. Імовірно він міг піти на це через психологічні проблеми, що виникли на грунті особистих відносин. Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на власні джерела.

За первісною інформацією від підозрюваного пішла дівчина з дитиною. При цьому джерело видання повідомило, що чоловік ніколи не потрапляв у поле зору поліції, він займається підприємництвом і проживає на вулиці Старовокзальній у Борисполі.

Також стало відомо, що нібито від нього пішла дівчина з дитиною, що стало приводом для вчинення правопорушення. Для доказу даної версії призначені експертизи.

У відділі комунікації поліції повідомили про те, що підозрюваний почув про підозру за такими статтями Кримінального кодексу України частини 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частини 4 ст. 153 (Сексуальне насильство) та ст. 15 (Замах на злочин) частини 4 ст. 152 (Зґвалтування).

31 серпня відбудеться суд, на якому зловмиснику оберуть запобіжний захід. Документи, що підтверджують його винність направлені вже до суду. Прокурори проситимуть суд винести рішення про утримання підозрюваного під вартою без можливості внесення застави.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що 28 серпня чоловік у Борисполі викрав 4-річну дівчинкуу. на щастя, правоохоронцям вдалося розшукати дитину і повернути Матері. Чоловіка затримали та допитали. Він заявив, що збирався зґвалтувати дитину.

Тажке Знай повідомляв, що в Запорізькій області, в населеному пункті Василівка, правоохоронці виявили на вокзалі трирічного малюка, який прогулювався без батьків.

Нещодавно Знай передавав, що під Франківськом зник підліток зі світлим волоссям і доброю посмішкою.