Стало відомо про те, що кияни просять всіх перестати склити Балкони в старовинних будинках.

Таким чином, повідомляється, що в мерію звернулися з ініціативною заборонити склити балкони, а також встановлювати кондиціонер в історичних будівлях. Відповідний петиція зареєстрована на сайті Київської міської ради.

у Києві хочуть заборонити прибудову балконів, фото: скріншот з відео

У петиції пропонується заборонити Скління балконів і установку кондиціонерів, так як вони спотворюють і руйнують фасад історичних будівель.

Такі споруди-справжній скарб, подібного якому немає практично ніде в світі, і не можна знищити цей весь скарб балконами і кондиціонерами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, щоб петиція була розглянута Київрадою, вона повинна набрати 10 000 голосів за 90 днів.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві «народні умільці» примудрилися прибудувати балкон до верхнього поверху п'ятиповерхового будинку.

Повідомляється, що балкон-монстр прибудували до будинку на вулиці Братиславська, 30а. стійкість всієї конструкції викликає крайню стурбованість у спостерігачів.

"Коли балкона немає, але дуже хочеться. Вулиця Братиславська, 30А. житловий будинок. Начебто все ок, крім випирає балкона, який явно там поставили не зовсім за правилами. Та й естетично теж не дуже",-пишуть у телеграм-каналі.

Нагадавши, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - " аби урвати".

Як повідомляв Знай.ІА, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Також Знай.ІА писав, космічну вартість Шулявської розв'язки перевірить Кабмін: "гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".