Стало відомо про те, яке в Києві найулюбленіше місце у НЛО. Де вони мешкають.

Таким чином, повідомляється, що кандидат технічних наук, доцент і голова Центру вивчення аномалій "Зонд", який вже 16 років працює в Україні, Артем Білик розповів про часту фіксацію НЛО в селі Яблунівка, що в Макарівському районі.

Також, він каже, що в 1980-х спостерігався масовий сплеск свідчень про аномальні явища. Комісія з вивчення не встигала обробляти таку кількість повідомлень, і всього ща десять років було отримано понад шість тисяч листів.

Всі вони зараз в паперовому вигляді, але, експерт стверджує, що вони їх намагаються поступово перевести в електронний вигляд. Найцікавіше випадки, які були не досліджені лише тому, що не було ні ресурсів ні часу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Наприклад, в 2005 році ми відновили дослідження аномальної зони в Яблунівці (Макарівського району) Київської області. Протягом 80 - х років там було кілька випадків масового спостереження НЛО. Ми з 2005 року почали заново досліджувати це місце і раз на рік виїжджаємо туди. Зараз в Яблунівці стоїть наш моніторинговий комплекс і реєструються нові аномальні аерокосмічні явища", – говорить вчений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у NASA повідомили про наближення до землі величезного астероїда

Як повідомляв портал Знай.иа,астронавти показали дивне відео з орбіти

Також Знай.иа писав, NASA прокоментувало знімок з НЛО