Стало відомо про те, що в Києві чоловік постане перед судом за вчинення домашнього насильства щодо власної матері. Мерзенний вчинок. ⁣⁣⠀

Таким чином, повідомляється, що 41-річний житель Солом'янського району в Києві, весь час погрожував розправою своєї 61-річної матері. Постійно чоловік відбирав у неї зарплату і витрачав її на спиртне для себе. Всі гроші він попивав, і крім цього, він не тільки словесно ображав, але і бив свою маму.

Тільки за останні кілька років на нього склали 82 протоколи за статтею 173-2 і введено 22 термінових заборони.⁣ ⁣ Неодноразово співробітники правоохоронних органів проводили з чоловіком роз'яснювальні роботи, але мабуть це ні краплі не допомогло.

Тепер зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.⁣ ⁣ Поки що, це вся інформація стосовно цієї справи, яка є в мережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в місті Кам'янське чоловік до смерті забив свого приятеля в ході побутової сварки. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 24 серпня. Як вдалося встановити поліції, нападник знімав у загиблого кімнату в квартирі. У зазначений день вони разом розпивали алкогольні напої, як раптом між ними виникла сварка.

Зав'язалася бійка, в ході якої гість сильно побив господаря квартири. Від отриманих травм останній загинув на місці, а нападник поспішно зник з місця події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром накрили "ребцентр", який віддавав пацієнтів у рабство.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі співробітники патрульної поліції затримали чоловіка, який пограбував 92-річного старого.