Стало відомо про інцидент, який стався на блошиному ринку в Києві. Конфлікт між покупцем і продавцем зняли на камеру.

Таким чином, повідомляється, що молодий чоловік купив там приймач, однак, через три тижні приніс його назад, заявивши, що він перестав працювати.

Чоловік вимагав у продавця поміняти його, або ж повернути гроші. Між ними відразу ж виник конфлікт. Продавець заявив, що потрібно було робити це раніше, але, покупець наполегливо йому докочував, що такої можливості не було, так як він був не в місті.

Молодой человек купил приёмник, но через 3 недели принёс его обратно, так как тот перестал работать. У них возник...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 30 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На прохання поміняти продавець відреагував негативно. В якості компенсації, чоловік намагався взяти очки, за що в підсумку і отримав. Все, що відбувається було знято очевидцями на камеру, і опубліковано в мережі.

Там видно весь конфлікт, і навіть бійка, яка сталася між ними.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся в перехожим, через що потім зав'язалася бійка. Відповідний Відеоролик надав Telegram-канал "Х * * вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався вночі в четвер, 27 серпня, на Катеринославському бульварі. Невідомий чоловік без взуття чіплявся до перехожих і ображав їх, використовуючи нецензурну лексику.

Така поведінка не сподобалося деяким перехожим, у зв'язку з чим вони зав'язали з кривдником бійку. Чоловіки кілька хвилин бігали по площі і штовхали один одного ногами. Той, хто постійно ображав усіх, продовжив цим займатися і постійно тікав від нападника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Кам'янське чоловік до смерті забив свого приятеля в ході побутової сварки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі чоловік, під час купання в одній з водойм, виявив заряджений гранатомет.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі на території покинутої будівлі виявили мертве чоловіче тіло.