Стало відомо про те, що в Києві поруч з посольством Білорусі відбулася акція протесту під назвою «День народження диктатора».

Таким чином, повідомляється, що учасники мітингу в столиці вимагали, щоб у сусідній країні звільнили ні в чому не винних людей, які були затримані поліцією. Акцію вирішили провести в символічний день, коли Олександру Лукашенку виповнюється 66 років, 30 Серпня.

Про це повідомляє Укрінформ.

Взяли участь в акції близько 50 осіб. У них в руках були плакати, прапори, а також букет з сухих рослин.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Головними фразами цього дня стали: "Лукашенка в автозак" та "Жыве Беларусь!”.

Нагадаємо, що в Республіці Білорусь тривають масові протести, викликані порушеннями демократичності виборів президента країни. Цієї неділі акції продовжилися-мітингувальники навіть дійшли до резиденції чинного президента Олександра Лукашенка. Там їх влада зустріла загонами міліції, бронетранспортерами і навіть снайперами.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють TUT.BY

Протестувальники підійшли до резиденції Лукашенка. Люди кликали президента вийти на розмову. Перед ними кордон з силовиків. Присутніх просять відійти, щоб по відношенню до них не застосовували спецзасоби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Україна "заморозила" всі контакти з Білоруссю, Кулеба назвав причини: "з Лукашенком не спілкуємося".

Як повідомляв Знай.ІА, колишній Омонівець потужно звернувся до колег з Америки: "опустіть зброю, вас приймуть як героїв".

Знай.ІА писав, уряд Зеленського введе нові штрафи, хворих українців каратимуть гривнею.