Киян обурив своєю поведінкою водій маршрутного автобуса №455, який під час обідньої перерви на одній із зупинок викидав недоїдки з вікна свого транспортного засобу. Відповідні фото опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Не хочеться ображати звірів, але це чистої води свинство. Що керує даними істотами? То нужду справляють прямо на зупинці, то смітять прям на ходу... Коли-небудь почнуть їх контролювати? Або так і будемо жити поруч з цим свинарником?", - обурюється автор повідомлення.

"Так і будемо жити з цим... Так як ми самі такі... Якби хоча б кожен третій робив зауваження, не боячись почути у відповідь матів, ці колгоспники просто б поїхали туди, звідки приїхали, не витримавши тиску столиці... а так тут терпимо, там проїдемо... Кому взагалі пох...",- відповідають йому коментатори.

Фото «Київ Оперативний»
Фото «Київ Оперативний»

"Ось такий же свинюшник у нього в салоні, так само він спілкується з пасажирами... Та й стан цього желтопуза явно таке ж...", "Це навіть не на ходу. Це прям під себе", - додають кияни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Ой, та як він міг так вчинити, у них же а салоні чистота і в зв'язку з епідемією прийняті виняткові заходи з прибирання та дезінфекції...",- іронізують деякі.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі бидло-маршрутник зробив "орігамі" з грошей пасажирів: "це вже перебір"

Як повідомляє портал " Знай.ua» У Дніпрі бидло-маршрутник одурманив пасажирів смердючим димом-перекур, чекайте

Також " Знай.ua" писав, що У Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на беззахисного дідка: "пішов геть звідси!"