Під Києвом розшукують 17-річну дівчину, яка вийшла з місця свого постійного проживання і не повернулася назад. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей, передає телеграм-канал «Київ зараз».

Як повідомляється, дівчина-мешканка міста Сквира. Востаннє її бачили вдень у четвер, 27 серпня.

Прикмети зниклої безвісти Дубіної Вікторії - на вигляд 16-17 років, близько 160 сантиметрів зросту, обличчя кругле, кароока, з довгим темно-русявим волоссям.

На момент зникнення була одягнена в курточку чорного кольору, спортивну кофту сірого кольору, темно-сині джинси. Була взута в сірі кросівки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження дівчини, правоохоронці просять повідомляти про це за «гарячими» номерами телефонів поліції.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що На Тернопільщині поліція розшукує хлопця у білій футболці: зник разом з " Жигулями"

Також портал " Знай.ua " писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "дитина зникла!"

Також " Знай.ua " писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок.

Крім того, додамо, що в Івано-Франківській області зникла 12-річна дитина. Поїхав кататися на велосипеді і безслідно зник.