На Київщині, у Фастові, біля будівлі мерії лежала вмираюча жінка. Навколо її голови набігла калюжа крові, перехожі викликали до неї швидку допомогу. Про це повідомили в сюжеті «ТСН».

Відзначається, що кричущий випадок стався днями – жінку в крові і судомах виявили біля будівлі Фастівської міськради. Вона пролежала без допомоги півтори години-медики швидкої допомоги так і не приїхали на виклик свідків.

Тоді люди викликали поліцейських, і ті відвезли постраждалу в лікарню. Тільки там їй надали необхідну допомогу, проте через три доби вона померла.

Як виявилося, того дня жінка вирушила в банк, щоб оплатити рахунки за комунальні послуги. Однак по дорозі їй стало погано-вона знепритомніла, впала і розбила голову об бордюр.

За офіційними даними, на весь Фастівський район, населення якого становить понад 80 тисяч людей, працює всього чотири автомобілі швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Головлікар місцевої лікарні заявив, що постраждалу могли привезти в лікарню свідки, проте вони цього не зробили.

"Який він лікар? Хіба не знає, що не можна без спеціальних знань транспортувати таку хвору! А якби вона померла в машині того, як він каже, небайдужої людини? Звинуватили б людину, не дочекалися професійної допомоги! Сором, і це злочин. І керівнику відповісти треба!",- обурюються городяни.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Надання першої допомоги при укусах повзучих тварюк-головне вижити. В Україні значно почастішали випадки атаки змій на людей, в країні не вистачає протиотрути.

Також портал " Знай.ua " писав, що На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: "він просто п'яний"

Також портал " Знай.ua " писав, що У Чернівцях провели унікальні операції на мозку, малюки народилися заново: "Мамочко, я здоровий!"