У мережі з'явилися кадри того, як жінка в Толі мила вікна в своїй квартирі. Ніякого інстинкту самозбереження.

Таким чином, повідомляється, що жінка проживає в багатоповерхівці, вирішила помити вікна в будинку.

При цьому, живе вона досить на високому поверсі, і стояла з боку вулиці.

Природно, ніякої страховки у неї з собою не було. Вона стояла на дуже тонкому карнизі, а також трималася руками за вікно.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Одне невірне рішення, і все могло закінчитися дуже погано.

Нагадаємо, що в Києві кур'єра служби доставки Glovo застали за небезпечним заняттям – хлопець з фірмовим рюкзаком за спиною їхав на велосипеді, тримаючись однією рукою за сходи тролейбуса. Відповідне відео опублікували у спільноті "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

"Б-безпека. До речі, якщо хто не знав, Співбесіда в Glovo триває рівно 10 хвилин. Цікаво, таких спеціально набирають?",- пише автор поста.

Нагадавши, три смерті за тиждень-грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус, дані МОЗ.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри по областях. Кількість підозр на інфікування зростає з кожним днем.

Також Знай.ІА " писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу.