У Києві вранці в п'ятницю, 28 серпня, біля станції метро "Вокзальна" утворилася величезна черга.

Станція метро "Вокзальна" працює у звичайному режимі. Черга, що утворилася зранку, пов'язана з приїздом у Київ людей з передмість. Про це повідомила заступник директора КП «Київський метрополітен» Наталка Макогон.

"Станція працює у звичайному режимі, ескалатори, поїзди також працюють у звичайному режимі. Поїхало передмістя, приїхали електрички. І скоро 1 вересня, люди купують проїзні квитки, розбираються з оплатою QR-коду, оскільки був карантин і багато людей з весни не були в Києві. Плюс люди тримають дистанцію одне з одним. Тобто, поїхало передмістя, і це ситуація осіннього пасажиропотоку", - повідомила Макогон.

Вона зазначала що у ранкові години у столичній підземці обмежують вхід лише на три станції метро залежно від пасажиропотоку: "Чернігівську", "Лісову", "Святошин".

"Вокзальна" не обмежується, там немає такого пасажиропотоку, щоб обмежувати. Люди поступово заходять, і вестибюль вільний", - розповіла Макогон.

Вранці біля станції метро "Вокзальна" утворилася величезна черга. Припускалось, що черга утворилася через наплив абітурієнтів із регіонів. Якраз вчора вищі навчальні заклади оприлюднили рекомендації на навчання на місця державного або регіонального замовлення для отримання ступеня бакалавра. Найближчими днями майбутні студенти мають подати до вишів оригінали документів.