Під Києвом фермер на ім'я Андрій виховує лева, якого утримує у вольєрі, наспіх спорудженому зі старого корівника. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Сусіди чоловіка повідомили зоозахисникам, що той тримає хижу тварину «в неналежних умовах і вигулює її на ланцюгу».

Зоозахисники влаштували штурм ферми, на якій живе лев. Вони стверджували, що тварина "зневоднена і погано себе почуває в корівнику".

У підсумку власник ферми замкнувся у вольєрі зі своїм вихованцем і викликав поліцію, відмовляючись передати активістам лева і звинувачуючи їх у незаконному проникненні на приватну територію. У свою чергу, активісти написали заяву про нібито жорстоке поводження з тваринами.

За словами фермера, лев - його улюбленець, його звуть Руру і йому півроку. Маленьке левеня чоловік викупив за 600 доларів у іноземця, який хотів замовити собі з нього Опудало. У малюка не рухалися задні лапи, він волочив їх за собою. Перші кілька місяців Левеня жило в будинку з дітьми фермера, а коли підріс, його довелося перевести в наспіх споруджений вольєр. Щоб льву було комфортно, господар вигулює його на свіжому повітрі двічі на день.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тварині за добу згодовують близько п'яти кілограмів м'яса – курятину, яловичину, свинину, а також різні каші.

Однак, на думку власниці притулку для диких тварин Наталії Попової, такі умови леву не підходять – йому необхідний вольєр площею не менше двох сотень квадратних метрів. У корівнику, де утримувався лев, знайшли також птахів з Червоної книги - господар запевняє, що також врятував їх, проте зоозахисники підозрюють його в торгівлі рідкісними видами.

Лева довелося-таки здати в притулок, хоч і на час - його повернуть власнику, коли той облаштує повноцінний вольєр. Чоловік сподівається дожити зі своїм улюбленцем "до старості». А птахів фермер пообіцяв відпустити на волю.

Раніше повідомляли, рибалка вивудив з річки зубастого монстра і остовпів: "як русалка!".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщині відкриють рай для рибалок-спініг, вудки та наживка мають бути готові.

Знай.uа писав, справжній небезпечний монстр забрався в квартиру простих українців: тіло налічує понад 20 члеників з отрутою.