«Схоже, у провладних кандидатів в мери столиці проблеми з креативом або вони впевнені, що все вже давно вирішено. Але й ті кому більше треба. Пальчевський, який не має владного ресурсу, активно включається. У нього немає віп-агітатора Зеленського, як у Верещук або бюджетних грошей, як у Кличка. Тому він живе в різних районах, спілкується з людьми та пропонує свої ідеї, на які, як показує соціологія, багато хто готовий пристати», - впевнений політолог.

Схоже, у провладних кандидатів в мери столиці проблеми з креативом або вони впевнені, що все вже давно вирішено....

Geplaatst door Володимир Цибулько op Donderdag 27 augustus 2020

Крім того, експерт пояснив, завдяки чому зростає підтримка Пальчевського та якої реакції слід очікувати від його конкурентів.

«Пальчевський з командою говорить про нові станції метро, розв’язки, соціальне житло. Це ті теми, які отримують резонанс у суспільстві. Він правильно наголошує, що мер має займатися всім містом, а не лише курсувати між ОП, Радою та концертами Сердючки на Софіївській. Виборці мають оцінити. А за ними включитися опоненти. Бо за умов повної відсутності загравання з виборцями та політичної пасивності можна і втратити позиції, які ще місяць тому видавалися непохитними», - резюмував Володимир Цибулько.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, згідно з дослідженням Центру Разумкова - Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.