На вихідних 29-30 серпня в більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода, в неділю в багато областей прийде сильна спека.

Згідно з прогнозами Погода УНІАН, в суботу, 29 серпня, в більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода, температура вдень підніметься до +22...+30 градусів. Найспекотніша погода буде на заході та півдні країни, опадів синоптики не обіцяють.

У неділю, 30 серпня, по всій країні буде сонячно. Температура вдень на сході підніметься до +30 градусів, на півдні до +32. У західних областях стовпчики термометрів піднімуться до + 34 градусів, у північних - до +29. У центрі вдень очікується до + 32 градусів.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У небі над Дніпром засікли "посмішку" Бога - заворожує. У Дніпрі в четвер, 27 серпня, жителі одного з житлових масивів помітили унікальне явище – гало. Дане явище городяни змогли зняти на камеру і показати користувачам мережі. Гало - це своєрідна веселка, яка з'являється навколо Сонця або інших об'єктів освітлення, виникає в результаті залому променів в атмосфері на тлі кристаликів льоду.

Також портал "Знай.ua" писав, що На Тернопільщину обрушилася озвіріла стихія: вулиці затопило, корови стоять у воді. жителі Тернопільщини опинилися в потоках води і тільки встигали вискакувати з будинків і рятувати майно. 25 серпня жителі села Верещаки Лановецького району зняли буйство природи. Сильна злива і гроза перетворили вулиці села на річки з коричневої рідини.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав Як діти підуть до школи з 1 вересня: уроки, харчування, медогляд та виявлення хворих