Стало відомо, що буде зі школою, якщо викладач захворіє на коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що якщо раптом трапиться так, що в одній зі шкіл викладач захворіє на коронавірус, то всіх відправлять знову на карантин. Про це на брифінгу передавати виконуючий обов'язки першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Будуть дивитися на ситуацію, і тільки після цього приймати рішення. Також зазначив, що коли заражений піде на самоізоляцію, буде встановлено коло контактних осіб, а директор прийме рішення ким замінити вчителя.

Також, було заявлено, що учні повинні будуть дотримуватися соціальної дистанції, всі входи повинні будуть бути відкриті, а зміни для старших, середніх і молодших класів будуть починатися в різний час.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 112 059 випадків зараження. За добу зафіксували 1974 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 54 217 пацієнтів. За останню добу видужало 763 людини, 49 осіб померло.

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.