У Києві на Позняках пенсіонер продає мед на Tesla, повідомляє телеграм-канал Україна News.

У столиці на Позняках помітили незвичайного пенсіонера, який торгує медом. Літній чоловік у білому костюмі продає мед з багажника електромобіля Tesla.

Червона Tesla не могла не привернути увагу перехожих, деякі фотографували, як дідусь на електромобілі торгує медом.

Пасічник, насправді, вже давно знаменитий в районі Позняків. Вже кілька років поспіль його бачать, час від часу, що продає мед з багажника електромобіля Tesla.

Нагадаємо, Tesla Ілона Маска розділить свої акції після того, як за 12 місяців вони виросли в ціні на 500%, що зробило її найдорожчим автовиробником у світі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Tesla заявила, що рада директорів схвалила і оголосила поділ звичайних акцій Tesla у співвідношенні п'ять до одного у формі дивідендів по акціях, щоб зробити володіння акціями більш доступним для співробітників та інвесторів. Останнім часом роздрібні інвестори скупили акції, і Tesla стала об'єктом підвищеного інтересу з боку таких інвесторів. У липні Ілон Маск відповідав користувачам Twitter, що він розгляне можливість обговорення дроблення акцій на річних зборах акціонерів.

Виробник електромобілів призначив 21 серпня рекордною датою для розділу акцій.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Tesla працює над новим розумним годинником, що задумав Маск

Також портал "Знай.ua" писав, що Богдан розлютився через підпал своєї Tesla в Києві: "Це загроза..."

Також портал "Знай.ua" писав, що Чоловік врізався в гараж житлового будинку на викраденому Dodge Charger, відео