У Києві відбуваються зйомки фільму за участю легендарного голлівудського актора Жан-Клода Ван Дамма. Днями кияни могли спостерігати за тим, як триває робочий процес за лаштунками знімального майданчика. Фото з місця зйомок опублікував один зі свідків події.

Зокрема, мешканцям багатоповерхівки, розташованої у Бортничах, пощастило стати свідками того, як створюють комедійний бойовик для Netflix під назвою The Last Mercenary ("Останній найманець").

Безпеку на знімальному майданчику забезпечує муніципальна охорона столиці, а всі входи та виходи до будинку перекриті. Знімальний процес триває із шумом та гамором, «мабуть, так завжди на знімальних майданчиках», припускають свідки події.

На опублікованих очевидцями кадрах – відомий актор у коричневому кашкеті, шкіряній куртці та синьому плащі – за сценарієм, він грає роль колишнього спецагента.

Фото: Максим Кобець
Фото: Максим Кобець

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Максим Кобець
Фото: Максим Кобець

Фото: Максим Кобець
Фото: Максим Кобець

Зйомки стрічки частково відбуваються у Києві, а решта сцен будуть зняті у Франції.

Нагадавши, Знай писав, що Ніна Матвієнко нагородила 4-річну мешканку Франківщини за її таланти. Дівчинка отримала нагороду в рамках конкурс-фестивалю під назвою "Віночок миру онлайн".

Також Знай повідомляв, що Закарпатський співак Сергій Роман презентував кліп на пісну в сучасній обробці "Несе Галя воду", пісня мала сучасне аранжування.

Нещодавно Знай передавав, що співачка з Чернівців записала кліпи на народні пісні, зібрані нею на малій батьківщині.