Киян порадували несподіваним "сюрпризом" - у столичних супермаркетах різко подешевшали вітчизняні яблука та помідори. Про це повідомляє видання ГолосUA.

Зокрема, сезонні для Серпня фрукти і овочі втратили в ціні приблизно половину – якщо раніше за кілограм привізних яблук просили близько 35-40 гривень, то тепер за плоди, вирощені в Україні, просять не більше 18-20 гривень.

Фото: видання ГолосUA
Фото: видання ГолосUA

Та ж історія і з ґрунтовими помідорами-зібрані на українських полях томати пропонують за ціною близько 12-13 гривень за кілограм. У деяких маркетах можна знайти і помідори по 7-8 гривень за кілограм.

Фото: видання ГолосUA
Фото: видання ГолосUA

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Так що зараз-саме час для того, щоб зайнятися сезонною консервацією, щоб взимку було, що дістати з засіків до столу і з чого зварити борщ. До речі, експерти відзначають, що восени українців чекає чергове масштабне подорожчання, а ціни на комунальні послуги та продукти знову здійснять стрибок у неприємну для населення сторону.

Нагадаємо, що українці восени зіткнуться з перерахунком пенсій, подорожчанням долара і оренди квартир.

Як повідомляв портал "Знай.иа", дніпрянці впарили огидну "вкусняшку" з жуком - на це навіть дивитися огидно.

Також, "Знай.иа" писав, що цінники на українські огірки злетіли до небес-олів'є до Нового року буде " золотим"

Крім того, варто готуватися до того, що в Україні рекордно подорожчає гречка, улюблена крупа українців знову набирає в ціні. І причина цього-зовсім не в підвищеному попиті.