Стало відомо про те, що під Києвом ціла вулиця перетворилася на болото. Жителі в розпачі, і не знають що робити.

Таким чином, повідомляється, що сильна злива, яка пройшла в столиці та області днями, розмила дорогу. І ось, в Борисові одна з вулиць перетворилася на справжнє "болото". Про це повідомила користувачка соціальної мережі Facebook Юлія Яриз.

Вона говорить про вулицю під назвою Скіфська. "Вулиця Скіфська, як нам ходити, пройти через цей бруд? Якщо перемотували теплотрасу, доведіть до кінця, нам що тепер літати? А як дітей водити в садок? А людям на роботу? Як вийти до автобуса", - обурена жінка.

Дівчина також розмістила відповідні знімки, на яких видно, що ремонтники закінчили свою роботу, гноїща, не поклали асфальт на розритій вулиці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Опади, що випали, лише погіршили всю ситуацію, і перетворили вулицю на справжній квест. Місцеві не можуть спокійно пройти там.

У коментарях користувачі сильно обурені цим, і вимагають від влади термінового вирішення цієї проблеми.

Нагадаємо, що у Дніпрі на Новому мосту вандали змалювали 36 опор.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.