У Києві, на Русанівці, жінка випала з вікна багатоповерхівки. Про цю трагічну подію стало відомо з повідомлення у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, прикрий інцидент трапився в будинку, розташованому на вулиці Закревського, 85. Там місцева мешканка випала з вікна і загинула на місці внаслідок травм, отриманих при падінні. Її ушкодження виявилися несумісними із життям.

У спільноті зазначають, що в «причинах цієї жахливої історії вже розбираються правоохоронці».

Фото Київ Оперативний
Фото Київ Оперативний

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Разом із тим, за словами сусідів загиблої, жінка вистрибнула з вікна шостого поверху після гучної сварки з чоловіком. Цю інформацію правоохоронці поки що не підтверджують і не спростовують.

Нагадаємо, раніше У Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі

Як повідомляє портал «Знай.uа» Розваги на пляжі для молодої пари закінчилися моторошним електричним ударом: відео

Також «Знай.uа " писав, що Пошкодуйте батьків: обгорілу дитину знайшли На рейках у Києві

Крім того, на Львівщині 26 серпня сталася дика надзвичайна подія - там десятимісячне немовля випало з вікна багатоповерхівки. Після перебування у комі дитина померла наступного дня після падіння. Причиною падіння став той факт, що на балконі новозбудованого будинку власники ще не встигли поставити перила.