Депутат Київської міської ради, голова екологічної комісії Костянтин Яловий отримав позитивний результат ПЛР-тесту.

Про це чиновник повідомляв на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Костянтин Яловий, фото: соцмережі
Костянтин Яловий, фото: соцмережі

"Я відчуваю себе непогано. Враховуючи загальну ситуацію із захворюваністю, вирішив зробити тест, і підтвердилося, що у мене коронавірус. Як свідома людина залишаюся на самоізоляції. Всі, з ким контактував останні дні, прошу, будьте дуже уважними до себе. Сподіваюся, що у вас буде все добре. Бажаю всім здоров'я",- написав Яловий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами чиновника, він залишається на самоізоляції, працює дистанційно.

Нагадаємо, лідер партії Батьківщина і народний депутат Юлія Тимошенко заразилася коронавірусом. Також діагноз підтвердився у її дочки і зятя. Політик кілька днів провела вдома, але потім у неї підскочила температура і було прийнято рішення її госпіталізувати.

Після цього стало відомо про погіршення стану здоров'я Тимошенко. Зокрема, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Тимошенко підключили до апарату штучного дихання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі спалах китайського вірусу масово скосив студентів-ніхто не застрахований

Як повідомляє портал «Знай.иа» Китайський вірус відкрив "тихе" полювання на львів'ян- " симптомів немає, але легені згоряють"

Також «Знай.иа " писав, що Під Тернополем Китайський вірус скосив чоловіка втретє, медики не вірять своїм очам