У селі Лебедівка, що під Києвом, перехожий помітив хлопчика шкільного віку, який катав друзів на легковому автомобілі.

Відео з 12-річним водієм опублікували в співтоваристві "Київ Оперативний".

Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

У салоні машини було ще двоє дітей, які виглядали ще молодшими, ніж водій. На питання Сергія хлопчик відповів, що сам тільки що взяв машину і їде до тата. Після цього він розгорнув сірий Daewoo і поїхав разом з пасажирами далі по вулиці.

«Я приймав участь у веломарафоні на 1500 км по Україні і проїжаючи один із населених пунктів - Лебедівка, який знаходиться в Київській обл., зупинився щоб перекусити в закладі. Пройшло хвилин 15 і я звернув увагу на те, що під’їхала автівка #Daewoo з номерним знаком #AB5776BM, а керував ним підліток 12 років 😱 і в автівці знаходились ще 2 пасажири молодших за нього. Я підійшов і запитав, що й до чого, на що він пофігистично почав відповідати і звісно розпочав рух від мене. Було багато його друзів, які сказали, що його батько працює в поліції і він слідчий, а хлопчина часто катає так на автівці. Я зателефонував на 102 на що сказали відправлять наряд, але на цьому все й закінчилося...» (с) Сергій Гусак

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 augustus 2020

Сергію, підлітки, що залишилися на тротуарі повідомили, що подібне для малолітнього водія в нормі. За їхніми словами, його батько працює в поліції, тому за явне порушення хлопчиську ніхто не карає.

Нагадаємо, що на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

У ніч на понеділок 24 серпня автомобіль темного кольору збив дівчину Олену Хрещатук. Винуватець аварії навіть не зупинився, щоб упевнитися, що постраждала жива і не спробував надати допомогу, а зник. Жінка звернулася до всіх жителів району з проханням про допомогу в пошуку винуватця аварії.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Під Хмельницьким маршрутка розчавила жінку-пішохода - крики жаху і кров на дорозі

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що Шкандибав пішки за тролейбусом: український пенсіонер шокував історією про хамство та байдужість

Також портал "Знай.ua" писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- "Водій лика не в'язав"