Стало відомо про те, що в Києві семирічна дитина випала з вікна на 12 поверсі. Залишили одного на кілька хвилин.

Таким чином, повідомляється, що в Дарницькому районі міста Київ.

У спільноті Київ Оперативний у соціальній мережі Facebook повідомляють, що трагедія трапилася на проспекті Григоренка 33/34. На місце одразу прибули медики, однак, було надто пізно.

Жахлива трагедія сталася у Дарницькому районі На проспекті Григоренко, 33/44, з 12 поверху випав 7-річний хлопчик. На жаль, лікарі допомогти вже не змогли. Попередньо відомо, що чоловік пішов зустрічати дружину і залишив ненадовго хлопчика самого вдома...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Від отриманих травм дитина померла прямо на місці, так як вони були несумісні з життям. Йому було всього сім років.

Батько дитини пішов зустрічати з дружину, і залишив дитину одну вдома всього лише на 15 хвилин. Цей час став фатальним, і призвів до великої трагедії.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі в п'ятницю, 21 серпня, з вікна житлового будинку випала однорічна дитина. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в одному з житлових будинків на житловому масиві Тополя-3. З вікна квартири, розташованої на 5 поверсі, випала однорічна дитина. За інформацією видання, малюк сперся на москітну сітку на вікні, проте та не витримала, і дитина полетіла вниз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували вушко 9-річному хлопчику. У задовільному стані маленький пацієнт виписався додому.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі горе-мати притримала голову своїй дитині і залила в рот трохи пива, коли той попросив попити. В цей час її приятель ніяк не відреагував на подію.

Також Знай.иа писав, що у місті Дніпрі від тривалої хвороби трагічно померла Наталія подібна, жінка-воїн. Лікарі не змогли її врятувати. Особовий склад бригади висловив свої щирі співчуття всім рідним і близьким людям воїна.