Київрада підтримала проект рішення "Про встановлення обмеження надання відео - та фотопослуг з використанням тварин у Києві".

Про це повідомив голова Постійної комісії Київради з питань екологічної політики Костянтин Яловий на своїй сторінці у Фейсбуці.

З цього моменту в Києві рекомендується припинити експлуатувати тварин в якості об'єктів для фото - і відеопослуг. Також, поліція повинна посилити контроль у сфері захисту тварин та попередження жорстокого поводження з ними.

"Фотографії з тваринами - це підтримка насильства. Все своє коротке життя вони проводять на ланцюзі, без доступу до води і їжі і без можливості природно рухатися. Не дивно, що такі звірі не доживають до старості", - написав Яловий.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Він додав, що це рішення Київради — перший крок до цивілізованого поводження з тваринами в Києві.

Тепер власникам експлуатованих тварин може загрожувати штраф від 5100 грн або тюремне ув'язнення, якщо доведуть факт жорстокого поводження з тваринами.

У столиці влада заборонила працювати людям, які пропонують зробити фото з екзотичними тваринами

У столиці влада заборонила працювати людям, які пропонують зробити фото з екзотичними тваринами #НТН #новини #Свідок

Geplaatst door Свідок op Vrijdag 14 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Досить з нас трагедій": львів'яни вимагають заборонити кінні екіпажі, - заради людей і тварин

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зоозахисники перемогли Шкуродерів: суд заборонив Одеському цирку жорстку експлуатацію тварин

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі заборонять мучити тварин на камеру-накачують наркотиками і морять голодом