На столичній Троєщині двоє дітей перебували у воді без нагляду дорослих. Їхні крики почув відпочиваючий і кинувся на допомогу. Дівчинку вдалося врятувати і госпіталізувати в реанімацію, а хлопчика з води діставали водолази.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Як розповіли в поліції, то з каналу на вулиці Закревського врятували дівчинку 7-8 років. Її в несвідомому стані "швидка" доставила в реанімацію. Чоловік, який врятував дівчинку, також припустив, що у воді могла залишитися ще одна дитина.

На місце події оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу головного та районного управлінь, водолазів та працівників ювенальної превенції.

водолази
водолази

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"На місці правоохоронці опитали свідків і заявника. Киянин, 1991 року народження, повідомив, що відпочивав на березі, коли побачив у каналі дітей, які кликали на допомогу. Чоловік негайно кинувся у воду і встиг врятувати дівчинку, але побачив на поверхні гумові тапочки і припустив, що у воді залишилася ще дитина. Після відпрацювання каналу водолаз виявив на дні тіло хлопчика у віці 8-10 років",- повідомили в поліції.

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Деснянського управління поліції.

Також копи встановлюють особи дітей, які опинилися у воді без нагляду дорослих, а також дані та місцезнаходження їх батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром хлопчик повернувся з дитячого табору в труні, мама передчувала біду

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом 10-річна дитина загинула на річці-відпустили на пляж одного

Також «Знай.иа " писав, що Під Львовом потонув школяр, батьки не вірили до останнього-тіло знайшли в дивному місці