Під час Маршу захисників України глядачі вздовж Хрещатику стояли на колінах. Про це повідомляє телеграм-канал "PavlovskyNEWS".

Активісти та представники АТО йшли в колонах від парку Шевченка до Майдану Незалежності. Попереду в колоні йшли матері загиблих бійців АТО. Після них були ветерани АТО, а також різноманітні активісти.

У свою чергу люди, що стояли вздовж Хрещатика, ставали на коліна, щоб віддати шану загиблим героям.

Люди, що стояли вздовж Хрещатика, ставали на коліна, фото PavlovskyNEWS

За оцінками організаторів маршу, в ньому взяли участь понад 40 тисяч людей. Учасники йшли колоною він парку Шевченка, Хрещатиком і до Майдану. Марш захисників охопив весь центр Києва і завершився виконанням гімну на Майдані. Марш тривав близько чотирьох годин і став наймасовішим «народним» святкуванням Дня Незалежності України в 2020 році.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Марш захисників на День Незалежності проходить другий рік поспіль. Торік нарахували 10 тисяч учасників. Поруч чергують поліція, поліція діалогу, медичні бригади.

Другий рік поспіль ветеранські організації України проводять у День Незалежності ходу в центрі Києва, альтернативну офіційній програмі святкувань.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська показала неймовірний подарунок на День Незалежності зі Сходу: тепер українська звучатиме за тисячі кілометрів

Також портал "Знай.ua" писав, що Марцінків у вишиванці потужно привітав франківчан З Днем Незалежності: "Ми - живі"

Також портал "Знай.ua" писав, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО - віддали життя за Україну