Сьогодні, 24 серпня в Києві з нагоди Дня Незалежності України проходить Марш захисників.

Пряму трансляцію з місця подій веде УНІАН.

Вранці о 9:30 в кевському парку Тараса Шевченка для участі в марші зібралося кілька тисяч людей, і їх кількість зростає.

Люди приїхали до Києва з усіх куточків України. Серед учасників заходу багато ветеранів, учасників російсько-української війни на Донбасі. Вони розгортають державні прапори. Хоча акція анонсована як аполітична, деякі її учасники тримають прапори певних політичних сил.

Марш захисників, фото: УНІАН
Марш захисників, фото: УНІАН

На вулиці Володимирській біля парку рух автотранспорту ускладнений, оскільки дві смуги руху зайняли учасники маршу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Організатором маршу виступив Рух ветеранів України.

"Минулого року, на День Незалежності, ветерансько-військове співтовариство вийшло на Марш Захисників України, чим впевнено увійшло в історію. Сталося не тільки щось невимовно прекрасне. Відбулося народження традиції, яка наповнює нову українську міфологію та ідентичність"– написано в анонсі до маршу на сторінці заходу у Фейсбуці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше День Незалежності України: в Одесі сотні ветеранів АТО розгорнули гігантський прапор, кадри ходи воїнів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ветерани привітали дніпрян З Днем Незалежності та вшанували загиблих героїв

Також «Знай.иа " писав, що Гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня Незалежності України