У столичному метро правоохоронці затримали чоловіка, який виявився бойовиком так званої ДНР. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Зазначається, що чоловік привернув увагу правоохоронців своєю дивною поведінкою. Вони затримали підозрілого громадянина на станції «Майдан Незалежності».

Під час поверхневого обшуку у чоловіка виявили посвідчення особи, видане окупаційною владою самопроголошеної «Донецької народної республіки».

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Зокрема, серед документів був «військовий квиток ДНР» та посвідчення «народного ополченця Донбасу». Крім того, якщо вірити документам чоловіка, він служить у сепаратистів «стрілком» та був безпосереднім учасником «оборони» Слов'янська.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронці затримали «ополченця» та передали його Службі безпеки України, співробітники якої мають встановити, із якою метою поплічник сепаратистів прибув до столиці держави.

Раніше повідомляли, невгамовна Поклонська очолила "оперний шабаш" сепаратистів - на карантин начхати.

Як повідомляв Знай.uа, в анексованому Криму ліквідували Українську православну громаду: термінова Заява Зеленського.

Знай.uа писав, на батьківщині Лукашенка пропагандисту Путіна Соловйову вміло закрили рота: так йому ще ніхто не відповідав.