У Київській області чоловік застрелив свого пасинка на очах у його матері. Сусіди почули жіночий крик, а через кілька хвилин з двору вибіг літній чоловік.

Вже скоро до дворища приїхали швидка та поліція, повідовили Факти ICTV.

Буквально на порозі будинку лежав скривавлений 48-річний Олександр. Мати розповіла, що сина вбив її 71-річний чоловік Микола.

"Першим чином вона викликала дільничного цього села, вона повідомила йому про надзвичайну ситуацію, було на місце події направлено медиків.

На жаль, коли медики прибули до будинку, чоловіка вже не вдалось врятувати. Було вогнепальне поранення у живіт", – розповіла Ганна Пшенична, співробітниця поліції Київщини.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами сусідів, Раїса з Миколою побралися більше десяти років тому. Жили начебто мирно, дорослі діти жінки роз’їхалися і парі не заважали. Однак селяни говорять, що Микола, попри серйозні проблеми зі здоров’ям, почав часто випивати. І того дня також. Подружжя почало сваритися і син став на захист матері.

"Між родичами на подвір’ї будинку стався конфлікт, під час якого 71-річний чоловік пішов до будинку, дістав із сейфу зареєстровану мисливську зброю, повернувся та, на жаль, таким чином вирішив конфлікт, що вистрілив у свого родича", – пояснила співробітник поліції.

Пенсіонер здався копам через годину після стрілянини. У загиблого Олександра залишилися дружина та дві доньки.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині кровожерлива криниця поглинула жінку - рятувальники дістали бездиханне тіло

Також портал «Знай.uа» писав Неправильний потяг: відомий співак зняв свою загибель під час прямого ефіру в Instagram

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині озвірілий тиран взяв у заручники дружину та дітей - зачинив і погрожував розправою