У Києві до Дня Незалежності встановлюють найвищий в Україні флагшток. При цьому його верхівку повинен прикрашати Державний герб, який, втім, встановили досить кострубато. Фото з'явилося на сторінці журналіста Василя Апасова в соцмережі Facebook.

"Кажуть, що в КМДА була вимога, щоб в День Незалежності з пішохідного мосту з тріснутим склом було обов'язково видно 90-метровий флагшток з кривим гербом!» - підписав знімок автор повідомлення.

Фото: Василя Апасова, Facebook
Фото: Василя Апасова, Facebook

Фото: Василя Апасова, Facebook
Фото: Василя Апасова, Facebook

"Мені здається, над ним спеціально знущаються", "Який будівельник, такі і флагшток з мостом", "Що вони не роблять, не йдуть справи... видно в понеділок їх мама народила", "Він втомився, як і міст", - іронізують кияни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У Європі ж є крива Пізанська вежа, нехай і в Києві теж буде що-небудь криве", "Так тю. Майже 48 мільйонів гривень. Більше ж нікуди було витратити...» ,- додають обурені коментатори.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що Закарпаття атакувала підступна болячка, і це не коронавірус: "сльози з очей і звірячий кашель"

Також портал " Знай.ua " писав, що Марцінків відбере у франківчан велосипеди на День Незалежності

Також портал " Знай.ua " писав, що Частина України потрапила під "червону" зону: у громадському транспорті не їздимо, але на роботу ходимо