Стало відомо про те, що в Києві знову планують підвищити вартість проїзду. Доведеться ходити пішки.

Таким чином, повідомляється, що про це стало відомо завдяки відритому листу столичному меру Віталію Кличку, яке було розміщено Громадською спілкою "АСОЦІАЦІЯ ПЕРЕВІЗНИКІВ міста Києва та Київської області" в соціальній мережі Facebook.

Приватні перевізники кажуть, що до того як ввівся карантин у Києві, воїни маршруток щодня перевозили близько мільйона пасажирів. Зараз же, ця кількість зменшилася до 450 тисяч, а це практично в два рази.

Крім усього цього, перевізники стверджують, що витрати були збільшені ще у зв'язку з тим, що тепер доводиться купувати маски для водія, а також дезінфікуючі засоби.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Керівники транспортних підприємств скаржаться на те, що столична влада їм не допомагає, у зв'язку з чим вони знаходяться на межі банкрутства.

У зв'язку з цим, вони мають намір підвищити вартість проїзду. Коли це станеться, в листі не згадується.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що з 1 серпня в Україні сильно подорожчала електроенергія. У зв'язку з цим у киян постало питання - чи будуть підвищувати ціни на метро в столиці.

Київський голова Віталій Кличко розповів про те, то підвищувати ціну на проїзд у будь-якому з видів транспорту поки що немає необхідності.

На даний момент проїзд в київському метрополітені і в маршрутних таксі по місту не перевищує 8 гривень, однак, чи стримає своє слово столичний мер-покаже час.

Нагадавши, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки у громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.