У Києві поліцейські евакуювали людей з Центрального вокзалу. Про це розповіли на сторінці "Укрзалізниці" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 21 серпня, невідомі повідомили від тому, що в приміщенні Центрального залізничного вокзалу в Києві знаходиться вибуховий пристрій.

Читайте Знай в Google News!

У зв'язку з цим, на вокзал прибули поліцейські, сапери, і кінологи з собаками, які здійснили евакуацію персоналу і пасажирів і в даний момент ведуть пошукові роботи на в будівлі і на території біля нього.

"Всі працівники і пасажири вокзалу евакуйовані, об'єкт перевіряють вибухотехніки, кінологи і правоохоронці."- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В "Укрзалізниці" додали, що через цю подію робота вокзалу тимчасово припинена.

Не дивлячись на це поїзди ходять згідно з графіком і пасажири можуть продовжити посадку.

"Шановні пасажири! Звертаємо увагу, що поїзди курсують за графіком. Посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центральної будівлі переходи."- додали в повідомленні.

У поліції Києва інформації щодо даної ситуації поки не надали.

повідомлення, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові п'яний "Бенладен" влаштував "теракт" з іграшковим автоматом

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі через брак уваги охоронець "замінував" аеропорт

Також, "Знай.uа" писав, що ображений франківчанин не потрапив до клубу і "підклав" під нього міну