Пропозиція кандидата в мери Києва Сергія Притули підняти жителям столиці тарифи на комунальні послуги і таким чином вирішити проблему їх якості не витримує ніякої критики. Про це пише голова житлового союзу України Олександр Скубченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Кандидат у мери Києва від грантоїдів Притула розповів, що проблему якості питної води треба вирішувати шляхом підвищення тарифів. Який же казковий ідіот. Він навіть не розуміє, що єдина умова якості на ринку природних монополій — це державний контроль. І що якщо вода не якісна, то, можливо, хтось повинен трошки сісти у в'язницю, а не тариф повинен трошки вирости», - написав Скубченко.

Він зазначає, що без державного контролю ситуацію не виправити і п'ятикратним підвищенням тарифів для населення. Єдиним результатом таких заходів стане тільки заохочення крадіжки.

"Нормальний би заявив: давайте розберемося з тарифами, з економічною обґрунтованістю витрат і втрат, інвестицій в його структурі, розберемося з якістю, а потім будемо говорити про підвищення тарифів або про відповідальність за необґрунтовано завищені тарифи», - зазначає автор.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Запитаєте Притулу, що сьогодні в тариф закладено? А куди сотні мільйонів з держбюджету щорічно на програму "вода питна" йшли? Не скаже - не знає. Але вода неякісна, тому що тариф низький», - резюмує він.

Нагадаємо, раніше Головне за ніч: Притула зробив" не смішно "киянам, Меркель і Макрон підтримали Навального, а в Україні сталася" рожева " екокатастрофа

Як повідомляє портал " Знай.ua» Жовтий Київ, Помаранчевий Львів та червоні Чернівці: карантин знову перемалював карту України

Також " Знай.ua " писав, що Місто на Львівщині повстало проти "червоної зони" Зеленського: "самі розберемося"