У Києві, на проспекті Маяковського, на Троєщині, розігралася справжнісінька сімейна драма з сумними наслідками. Подробиці трагедії розповіли у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, 35-річний чоловік приревнував дружину до іншого і прийшов сваритися до неї на місце роботи - в магазин. У запалі сварки він здійснив підпал магазину за допомогою декількох пляшок з горючою сумішшю, після чого піднявся на сьомий поверх будинку, розташованого навпроти, і зістрибнув звідти.

Обидві продавщиці магазину зуміли врятуватися з палаючого приміщення самостійно, до приїзду пожежників.

Призвідник конфлікту після падіння з висоти сьомого поверху не вижив. Повідомляється, що раніше дружина вже скаржилася на те, що чоловік схильний до домашнього насильства.

Оприлюднено також відео падіння чоловіка на асфальт – слабкодухим його краще не дивитися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Настоящая жесть На проспекте Маяковского (Троещина), мужчина приревновал жену, поругался с ней, поджог магазин в котором она работала, после чего поднялся на 7-ой этаж дома напротив и спрыгнул.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 20 augustus 2020

Обережно, нецензурна лайка + сцени насилля! 21+. Відео: https://t.me/KyivOperativ/65770 Ще одне відео з місця падіння на Троєщині. Деталі тут: https://kyivoperativ.info/other/nastoyashhaya-zhest/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 20 augustus 2020

"Я в шоці, перший раз бачу, як людина ламається - як лялька об асфальт!", "Не рекомендую відео для перегляду навіть людям зі стійкою психікою", "Спека, сонце, алкоголь, нестійка психіка, - все разом склалося, ось мізки і потекли...»,- коментують побачене кияни.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові молода людина вирішила вбити себе, але не просто так, як це прийнято вночі, а привселюдно і в прямому ефірі. Все дійство тривало до темряви, поки поліції не набридло. Молодика скрутили і забрали приготовану зброю.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні поліцейські виявили молоду маму з трирічною дитиною на руках, яка збиралася повіситься на очах у дитини. Її з петлі врятували патрульні поліцейські, які опинилися поруч.