У Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка досі не повернулася додому з прогулянки. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на інформацію Служби розшуку дітей у Київській області.

Як зазначається, розшук дитини ведеться силами співробітників Голосіївського УП ГУ Національної поліції у місті Київ.

За інформацією правоохоронців, неповнолітню Булах Тіїсію В’ячеславівну 2006 року народження востаннє бачили 19 серпня – тоді дівчинка вийшла з дому, проте назад так і не повернулася.

У поліції озвучили прикмети дитини: зріст 160 сантиметрів, худорлява, темно-русе волосся, зеленоока.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На момент зникнення була одягнена у білу футболку, блакитні джинси, кросівки чорного кольору з білою підошвою, блакитну кепку.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо можливого місця перебування дитини, просять повідомляти на гарячу лінію поліції.

Нагадаємо, Знай писав, що троє маленьких дітей самовільно покинули табір. Хлопчаки втекли, щоб не повертатися в дитбудинок. Три вихованці спеціальної загальноосвітньої школи інтернату пішли з дитячого табору "Лелека" сталося це у вівторок, 18 серпня.

Також Знай повідомляв, що у Великобританії помер син відомого фотографа.

Нещодавно Знай передавав, що поліція витягла з петлі молоду матір з дитиною на руках.

Додамо, що під Києвом зникла молода матір з двома янголятками на руках - "Втекли від домашнього насильства?"