Літній чоловік з Київської області відправився до Києва і зник. Рідні звернулися за допомогою, так як він страждає провалами в пам'яті. Про зникнення чоловіка повідомив Київ Оперативний у Facebook.

У повідомленні йдеться, що пропав Логвиненко Микола Михайлович 1942 року. Чоловік страждає провалами в пам'яті. Вчора 19 серпня вийшов з дому в селі Гоголів Броварського району сів на автобус і приїхав на станцію метро Лісова в Києві. Після цього він зник.

Варто відзначити, що в Україні щодня пропадає безліч людей. Більшість з них знаходяться в найближчу добу, а інших шукають тижнями. Особлива увага приділяється пошукам дітей і літніх людей. На жаль, багатьох знаходять мертвими.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так Знай передавав, що в Запоріжжі розшукували жінку пенсійного віку, яка зникла на початку серпня. Жінка пішла з дому і не повернулася. Пошуки не увінчалися успіхом, але через кілька днів в поліцію надійшла заява про те, що був знайдений труп жінки. На сильній спеці тіло висохло і перетворилося на мумію. Тіло жінки знайшли в селищі Кушугум.

Також Знай повідомляв, що у Львові рідні та близькі розшукують чоловіка, який вийшов з дому 11 серпня і досі не повернувся. Мужилов Володимир, 01.08.1969 року народження пішов з дому і не повернувся. Особливою прикметою є післяопераційні шрами.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові поліція розшукує Гнезділова В'ячеслава 1968 року народження. Ця людина зникла тому, що переховується від слідства. Його просять передати поліції, яка дуже цікавиться його діяльністю.