Голова Київської ОДА Володін закликає громадян максимально приділити увагу протиепідемічним заходам і дотриманню карантинних вимог. Голова Київської облдержадміністрації заявив що Україна перебуває на межі другої хвилі епідемії COVID-19.

У Києві за добу побито антирекорд за кількістю нових інфікованих коронавірусом, про це Володін сказав під час онлайн-брифінгу. Він заявив про погіршення ситуації з поширенням коронавірусу в Україні.

«З понеділка у «жовтій» зоні столиця з відповідними карантинними обмеженнями. Сама Київська область ще тримається у «зеленій» зоні», - сказав голова ОДА. За словами Володіна, за минулу добу на Київщині зафіксовано 42 нових випадки COVID-19, дві людини померли. Всього з початку пандемії в області захворіли 4 тис. 727 людей, у тому числі 409 дітей та 668 медиків, загалом померли 83 жителя Київщини. «На переконання інфекціоністів, ми перебуваємо на межі другої хвилі епідемії та маємо бути максимально обачними», - наголосив Володін.

Правоохоронці, зі свого боку, продовжують регулярно перевіряти громадські місця на дотримання карантинних вимог. За останній час проведено близько 6,5 тис. перевірок автостанцій, вокзалів, зупинок громадського транспорту, гуртожитків, закладів харчування та відпочинку.

«Тільки разом ми можемо уникнути загострення ситуації та блокування економіки області, як це відбувалось навесні. Для цього маємо максимально приділити увагу заходам безпеки та іншим необхідним заходам по дотримання карантинних вимог», - підкреслив Голова Київської ОДА.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

В Україні на ранок 20 серпня зареєстровано 98 тис. 537 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 2 тис. 184 летальних, 50 тис. 441 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 2 тис. 134 нових випадки. У Києві за добу вірус виявили у 227 осіб.

Раніше портал "Знай.ua" писав 5 годин возили на швидкій - на Тернопільщині пацієнта з пневмонією відмовлялися приймати лікарні

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський відповів на страхи українців про кондиціонери: "Джерелом бактерій може стати..."

Також портал "Знай.ua" писав, що COVID-19 діє вибірково: дослідники з'ясували, які органи уражаються при зараженні