У Київській області співробітниками правоохоронних органів були виявлені відразу три ідентичних автомобіля. Про це розповіли в Національній поліції.

Відзначається, що всі три автомобілі – абсолютно однакові, мають один державний номер, колір, кузов і двигун. Відрізняються вони від оригіналу тільки тим, що не зареєстровані в офіційній базі даних.

Зазначимо, що автомобілі-двійники – велика проблема для українських доріг, яка з'явилася з поширенням авто на європейській реєстрації. За допомогою поддльних доку ментів такі машини "заганяють" в країну з-за кордону.

Якщо правоохоронець, звіривши документи на авто і дані реєстраційної бази, виявить підступ, такий транспортний засіб відберуть у власника до з'ясування всіх подробиць інциденту. Вартість авто-двійника власнику компенсувати не будуть.

Також нерідкі випадки, коли власнику оригінального авто приходять штрафи за автомобіль, який йому не належить – проте, зареєстрований на нього.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Автомобілі-двійники можуть використовуватися зловмисниками для вчинення злочинів – адже їх все-одно ніхто не зможе виявити.

Тому при покупці авто радять уважно звіряти номери на агрегатах і в документах, а також перевіряти машину по базах даних.

Нагадаємо, що у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель.

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі водій пішов проти течії і накоїв біди.