У Києві та на околицях столиці не перший рік промишляє шахрай, який виманює у довірливих громадян гроші нібито на бензин. Про це нагадали у спільноті dtp.kiev.ua в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що літній чоловік стоїть на трасі із машиною, у якій нібито скінчилося пальне, і просить інших водіїв «дайте на бензин».

«На дорогах Києва часто можна побачити діда-шахрая біля відкритих Жигулів, який просить допомоги у водіїв. Він каже, що закінчилось пальне і просить грошей на бензин.

Якщо запропонувати перелити бензин, то відмовляється», - розповідають учасники спільноті.

Їм вдалося також з’ясувати, що чоловік мешкає у Білій Церкві.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Місцеві мешканці кажуть, що його сім‘я не бідує. Поширюйте, щоб більше водіїв знали про шахрая», - додають автори посту.

Фото: dtp.kiev.ua
Фото: dtp.kiev.ua

«У липні ми бачили його на в’їзді в місто Городище Черкаської області», «У понеділок бачив на проспекті Бажана після обіду», - діляться кияни.

«За фактом просто просить милостині. Він же не змушує дати грошей і не обіцяє повернути? Це з розряду як «дайте 10 грн на квиток, додому поїхати», «Машина - його годувальниця», «Кожен заробляє, як може...», - вважає дехто.

«Він краде час і віру в людей. Наступного разу хтось вже не зупиниться для допомоги тому водієві, який дійсно її потребує», - заперечують інші.

Раніше повідомляли, до Запоріжжя повернулися лихі 90-ті - бритоголові братки, рекет і "криша" для бізнесменів.

Як повідомляв Знай.uа, у НБУ придумали нові податки і штрафи для українців: повний список змін.

Знай.uа писав, шахраї атакували українців у мережі липовими "акціями", кіберполіція викрила масштабну злочинну мережу.