У Києві водій так поспішав закрити двері за пасажирами, що не помітив, як затиснув літню жінку та протягнув її за собою по дорозі. Про цей неприємний випадок розповіли у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент трапився на проспекті Свободи: там на зупинці громадського транспорту водій маршрутного автобусу №587 затиснув дверима руку пенсіонерки, яка виходила з салону.Із пенсіонеркою були її дочка та онук. Жінка не змогла звільнитися самотужки, і її протягнуло за маршруткою по асфальту.

За словами очевидців, водій не звернув увагу на те, що пенсіонерка трохи затрималася на виході, оскільки хотіла забрати з салону свій рюкзак. Чоловік зупинив автобус лише тоді, коли пасажири почали кричати про постраждалу.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Киев оперативный»
Фото: «Киев оперативный»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Внаслідок інциденту пенсіонерка отримала травми, її госпіталізували. На місце події викликали правоохоронців.

"А потім хочуть проїзд по 10 грн. і просять у Кличка і столиці фінансової допомоги за рахунок збитку під час карантину? Смішно, якби не так сумно", "Маршруток бути не повинно. Тільки нормальний муніципальний транспорт, з графіком, техоглядами машин і медоглядами водіїв", - наголошують у коментарях до повідомлення кияни.

Нагадаємо, що у Кам'янському сталася ДТП, в якій постраждали діти.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі сталася масштабна пожежа в одній з адміністративних будівель.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі водій пішов проти течії і накоїв біди.