У Києві зникла дитина. 8-річна дівчинка гуляла, а потім зникла. Стурбований батьки опублікували пост в соцмережах. Про ситуацію розповіли на сторінці DTP.Київ у Facebook.

У повідомленні йдеться, що дівчинка була одягнена в рожевий сарафанчик з кавунами, а волосся було пофарбоване в блакитний колір на кінчиках. Дитина гуляла у дворі одного з будинків на проспекті Вацлава Гавела 47/15. Також у повідомленні йдеться, що дитина каталася на рожевому велосипеді.

Примітно, що для пошуку дитини дали фото з заретушованим обличчям. В результаті пост про пошук дитини перетворився на цирк. Користувачі прийшли в коментарі і відразу ж поставили питання про те, як можна дізнатися дитину, якщо особа закрита квадратиками. У відповідь деякі припустили, що доведеться по арбузикам на сарафанчику.

Також користувачі почали гадати, навіщо було закрито обличчя дитини. У своїх здогадах коментатори прийшли до висновку, що це зроблено, щоб дитину не наврочили. Треті відзначили, що нехай тоді Бог і шукає дитину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього в коментарях народні умільці показали передбачуваного» батька " дитини. Ним став герой з відомої дитячої комп'ютерної гри Майнкрафт. Крім того, в коментарях резонно помітили, що якщо дитину підстригли і переодягли, його не зможуть знайти і дізнатися перехожі на вулиці.

Нагадавши, Знай писав, що троє маленьких дітей самовільно покинули табір. Хлопчаки втекли, щоб не повертатися в дитбудинок. Три вихованці спеціальної загальноосвітньої школи інтернату пішли з дитячого табору» Лелека " сталося це у вівторок, 18 серпня.

Також Знай повідомляв, що у Великобританії помер син відомого фотографа.

Нещодавно Знай передавав, що поліція витягла з петлі молоду матір з дитиною на руках.